Betaalmethodes

Onze betalingen worden verwerkt door Mollie Payments. Dit bedrijf regelt voor vele grote webshops de online betalingen en zij worden elke dag grondig gescand op virussen en andere problemen.
Alle online betalingen vinden plaats op een beveiligde verbinding.Twijfel je? Let op het slotje boven in de adresbalk of op de https:// in de adresbalk.
Als één van deze dingen te zien is en je komt direct uit onze winkelwagen is de betaling veilig. Neem bij twijfel altijd contact op met onze klantenservice. Mail naar: klantenservice@baier.nl
Bel naar: 0413- 211 156


IDEAL: €1,- KORTING

Met iDEAL kunt op het internet direct betalen via uw internetbankier omgeving (indien u beschikt over internet bankieren in Nederland). Baier.nl adviseert om deze optie te gebruiken omdat ze veilig, gemakkelijk en snel is.

Hoe werkt iDEAL?
U kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteert u uw bank (Postbank, ABN AMRO, Rabobank etc.). Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Baier.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.


BANKOVERSCHRIJVING: GRATIS

Bij een overschrijving vooraf ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestigingsmail met uw persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra uw betaling bij Baier.nl is binnengekomen wordt uw bestelling in behandeling genomen. (Alle gegevens voor overschrijving vindt u in de bevestigingsmail)

*Let op! Als u voor overschrijving per bank kiest, wordt de leveringstermijn verlengd, de bestelling zal pas worden verzonden als de betaling is ontvangen!
*Houdt u bij het handmatig overmaken van uw betaling per bank rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen.


PAYPAL: €5,-

Via Paypal en bieden we de mogelijkheid om via uw PayPal saldo te betalen. Door de gewenste keuze aan te vinken in het betaalmenu wordt u automatisch doorgeschakeld naar het betaalmenu van Paypal.
*Houdt u bij het overmaken van uw betaling met creditcard via Paypal rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen.


CREDITCARD: €5,-

Met Creditcard kunt u eenvoudig direct betalen. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Als u voor betaling met creditcard kiest, kan de leveringstermijn verlengd worden, de bestelling zal pas worden verzonden als de betaling is ontvangen!


MISTER CASH: GRATIS

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.


SOFORT Banking: GRATIS

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.


KBC / CBC: GRATIS

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt.